Фотоальбоми виробів

Предмет "Технологія борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства"
Фотоальбоми на теми:
"Сучасні торти"
"Торти, оздобленні кремом"
"Торти, оздобленні мастикою і марципаном"
"Торти шоколадні"
"Торти фруктові"
"Торти, оформленні розписом"
"Торти, оздобленні мереживом"
"Торти, оздоблені карамеллю"
"Торти, оздоблені вафельними трубочками"
"Фото-торти"
"Сучасні рулети і десерти"
"Бісквітні тістечка"
"Бісквітні тістечка по типу "Буше""
"Заварні тістечка і пироги"
"Пісочні тістечка"
"Тістечка "Пісочні кошики""
"Пісочні пироги і тарти"
"Сучасні тістечка"
"Святкові прянічні вироби"
"Вироби з млинцевого тіста"
"Вафельні перекладенці"
"Вафельні трубочки"
"Різновиди короваїв"
"Шоколадні прикраси для тортів та десертів"
"Шоколадні композиції"
"Сучасний інвентар та інструменти для роботи з тістом"
"Сучасний інвентар для оздоблення борошняних кондитерських виробів"

Предмет "Технологія приготування кондитерських виробів харчової промисловості"
"Помадні цукерки"

Немає коментарів:

Дописати коментар