Методичні розробки, матеріали

Мої розробки
1. Предмет «Технологія борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства»
-ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ на тему «Приготування виробів смажених у фритюрі. Підготовка, характеристика фритюру»

-ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ на тему «Приготування бісквітного тіста і виробів з нього» (скорочений)
-ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ на тему «Приготування пісочного тіста з наповнювачами, десертного»
Співавтор навчально-методичного посібника "Техніки оздоблення борошняних кондитерських виробів"
Співавтор навчального довідника "Сучасні способи оздоблення тортів"


Пошуково-досліднецькі роботи:
- "Сучасні тенденції в оздобленні кондитерських виробів весільної тематики"

Виступи::
- Доповідь на тему "Тестування як засіб перевірки і оцінки знань, умінь і навичок учнів"
-Доповідь на тему: «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в навчальному процесі»

Немає коментарів:

Дописати коментар