Конспекти уроків

Предмет ""Технологія борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства"
ІІІ розряд

Конспекти на теми:
"Вступ"
"Характеристика хімічного складу харчових продуктів. Характеристика води"
"Характеристика мінеральних речовин, вуглеводів"
"Характеристика білків, жирів"
"Характеристика вітамінів"
"Характеристика ферментів і інших речовин харчових продуктів"
"Поняття про якість харчових продуктів та її визначення"
"Умови зберігання харчових продуктів. Підготовка сировини до кондитерського виробництва"
"Характеристика борошна пшеничного, крохмалю"
"Характеристика цукру, меду, патоки, молока"
"Характеристика молочних продуктів, яєць"
"Характеристика продуктів переробки яєць. Характеристика жирів"
"Характеристика розпушувачів, смако-ароматичних речовин, барвників"
"Характеристика желюючих речовин"
"Теплова обробка"
"Характеристика напівфабрикатів у кондитерському виробництві"
"Характеристика м’яса та м’ясопродуктів"
"Характеристика птиці, субпродуктів"
"Характеристика риби, рибопродуктів. Приготування фаршів"
"Характеристика овочів, грибів. Приготування начинок з овочів і грибів"
"Характеристика фруктів, ягід. Приготування начинок з фруктів і ягід"
"Характеристика сушених плодів. Характеристика плодово-ягідних виробів"
"Характеристика круп. Характеристика горіхів, маку, какао – бобів"
"Приготування фаршів, начинок з круп, яєць, сиру, маку"
"Консервування продуктів"
"Характеристика, технологія приготування, вимоги до якості сиропів"
"Характеристика, приготування желе і прикрас з нього"
"Приготування помади"
"Характеристика кремів"
"Приготування масляних кремів.
"Способи прикрашення кремом борошняних кондитерських виробів"

Немає коментарів:

Дописати коментар