Мультимедійні презентації

Предмет "Технологія борошняних кондитерських виробів з основами товарознавста"
Презентації на теми:
1. "Асортимент виробів з дріжджового безопарного тіста"
2. "Види браку дріжджових виробів"
3. "Дріжджові вироби смажені у фритюрі"
4. "Дріжджові багатопорційні вироби"
5. "Асортимент булочних виробів"
6. "Різновиди короваю"
7. "Вироби з пісочного тіста"
8. "Вироби з прісного здобного тіста"
9. "Вироби із вафельного тіста"
10."Вироби із млинчиків"
11."Вироби із заварного тіста"
12. "Вироби із прісного шарового тіста"
13."Вироби з пряничного тіста"
14. "Характеристика посипок"
15. "Прикраси з шоколаду і шоколадної глазурі"
16. "Виготовлення прикрас з карамелі"
17. "Класифікація тортів"
18. "Класифікація тістечок"
19. "Бісквітно-кремові торти з фруктами і ягодами"
20. "Торти оздоблені мастикою"
21. "Торти бісквітні глазуровані шоколадом"
22. "Сучасне оздоблення тортів"
23. "Насадки для кондитерських мішків"
24. "Прянощі"
25. "Сучасні європейські тістечка"
Предмет "Технологія приготування їжі з основами товарознавства":
Презентації на теми:
1. "Страви з м‘яса і птиці"
2. "Приготування перших страв"
Предмет "Малювання і ліплення"
Презентації на теми:
1. "Ліплення квітів"
2. "Ліплення казкових персонажів"
3."Трафарети для малювальних мас"

1 коментар:

  1. дуже сподобались презентації, я б хотіла використовувати їх на уроках, але не всі скачуються.Можу прислати вам свої презентації. Викладач спецдисциплін Світлана Миколаївна.

    ВідповістиВидалити