Корисні посилання

1. сайт ДНЗ "Хмельницький центр ПТО торгівлі та харчових технологій"
2. сайт Інформаційний портал "Профтехосвіта хмельниччини"
3. сайт НМЦ ПТО ПК
4. сайт "Освіта"  
5. сайт "Учительський журнал" .
6. сайт освітнього порталу "Педпреса"
7.  сайт Офіційний портал Міністерства освіти і науки, молоді та спорту про розвиток професійно-технічної освіти в Україні 

8.Підручники в електронному вигляді
- Г.Т. Зайцева , Т.М. Горпинко Технологія виготовлення борошняних кондитерських виробів : - Київ, „ Вікторія” 2002
- П.С. Мархель, Ю.Л. Гопенштейн Производство пирожних и тортов – Москва „Харчова промисловість” 1986
- Н.П. Саєнко, Т.Д. Волошенко Устаткування підприємств громадського харчування -К.: «Лдл», 2005
- Е.А. Коева Рисование и лепка кондитерських изделий - Ростов: «Феникс», 2001
- Н.Г. Бутейкис Технология производства мучних кондитерських изделий - М. : «Академия», 2010
- Павлов А.В. Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания
- Архіпов В.В. Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів К.: Центр учбової літератури, 2009
- П’ятницька Н.О. (ред.) Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства Підручник – К.: Центр учбової літератури, 2011
- В.С. Доцяк Українська кухня – Львів : „Нова оріяна”, 1998

Немає коментарів:

Дописати коментар